Završen "Fezam Bros" festival

Festival zabavne muzike "Fezam Bros" nastao je 2011. godine. Bio je takmičarskog karaktera, ali zbog nepostojanja želje da se muzičari nadmeću, organizatori su poslednje dve godine, kako bi nastavili život manifestacije odlučili da dodeljuju priznanja pop rok muzičarima. Pavle Dejanić, čija je karijera počela da se razvija munjevitom brzinom je jedan od nagrađenih učesnika. Pored Dejanića, nastupili su Nela Vidaković, Quadro bend, Kristina Kuzmanovska, Alternativ bend, Bane Jovanović, Moda bend. U znak sećanja na tragično nastadalog Darka Radovanovića, svake godine se dodeljuje priznanje u njegovu čast. Do sada je uručeno Radovanovićevoj porodici, Ivani Selakov, Bojanu Bjeliću, Pavlu Dejaniću, a ove godine Megamix bendu . "Fezam Bros" su i ove godine podržali brojni sponzori koji su prepoznali kvalitet manifestacije, kao i Grad Šabac, bez čije se pomoći festival ne bi mogao održati.

Grad Šabac podržao festival Fezam

Grad Šabac će i ove godine pomoći održavanje festivala "Fezam Bros", koji okuplja mlade, talentovane ljude iz sveta pop muzike. Grad je prepoznao kvalitet u samoj organizaciji, te je pružio podršku ljudima koji rade na popularizaciji festivala. Ne treba zaboraviti da se u gradu na Savi izdvaja sedam odsto budžeta za kulturu, a ova muzička manifestacija je samo jedna u nizu koja svakog avgusta okupi popularna imena iz sveta muzike, ali i veliki broj posetilaca.

Sinalko sokovi na Fezam festivalu

Učesnici Fezam festivala u Šapcu osvežavaće se Sinalco skovima. Uvek najnoviji, Sinalco obezbeđuje potrošače širom sveta sa bezalkoholnim osvežavajućim pićima fantastičnog ukusa preko stotinu godina. 
- Mi sprovodimo inovativne ideje i razvijamo nove proizvode za nova tržišta u našoj direkciji u Duisburgu u Nemačkoj od 1997. godine. To je mesto gde je naš tradicionalni brend postavio čvrst temelj iz kojeg mi možemo da izvozimo jedinstveni Sinalco ukus u ranije nedostupne delove sveta.Zahvaljujući kreativnom marketingu i jakom duhu kompanije Sinalco je ubrzo postao popularan u mnogim državama u svetu kratkom roku od svog lansiranja 1905. godine. Danas pića sa crvenim krugom osvežavaju potrošače u preko 50 država. I više ih se pridružuje sve vreme. Sinalco uvek u izgledu ima nove partnere i tržišta, koji mogu imati koristi od onoga što mi nudimo. - ističe direktor uprave Sinalka, Mongi Goundi.

Bane promoviše nove pesme na Fezamu

Nišlija Bane Jovanović se na šabačkom "Fezam" festivalu takmičio dve godine sa autorskim kompozicijama. Kako bi podržao ovu manifestaciju i ove godine, kontaktirao je organizatore i izrazio želju da Šapčanima predstavi dve nove pesme "Voleo bih" i "Kao nekada". Bane je svoj dolazak na "Fezam Bros" festival najavio na društgvenim mrežama sledećim rečima: "Posle festivala u Štipu, Beogradu, Zrenjaninu i Šapcu, uskoro na još jednom festivalu"

Tehnomanija, Zlatni sponzor Fezam festivala

Ugovor o Zlatnom sponzorstvu potpisan je između Fezam festivala i Tehnomanije.  Ova firma osnovana je 1999. godine. Danas, posle toliko godina posvećenosti kupcu, postala je lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo. Bogata ponuda koja sadrži više od 20.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača, pored 34 maloprodajna objekata, između ostalih u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Sremskoj Mitrovici, Zemunu, Pančevu, a od ove godine i u Šapcu i franišiznim lancem u Loznici, Novoj Pazovi i Valjevu, kupcima je dostupna i na sajtu www.tehnomanija.rs. Internet prodavnica, osnovana 2002. godine prva je te vrste u Srbiji i predstavlja mesto tačnog, jednostavnog i pravovremenog izvora informacija o različitim proizvodima.

Strana 1 od 4

Design by Novica.info